Over 20 forskellige kunstnere, masser af spændende værker, skulpturer, ølsmagning og jubilæum i kunstens tegn. Mit første TV-interview med KIP TV blev der spontant også lige tid til. Et kommende TV-program om mig og min kunst er kommet på banen

BYENS HUS, Kulturcenter, Hellerupvej 22-26, Hellerup

KOMMENDE UDSTILLING

Er taget på besøg i BYENS HUS for at visualisere min kommende kunstudstilling den 1. August i Gentoftes nye kulturhus. Sæt kryds i kalenderen og kom til fernisering lørdag den. 7. August Kl. 13-15.

 

Tak for modtagelsen Hvidovre hospital

Jeg har fået så utrolig mange varme og motiverende henvendelser i løbet af kunstudstillingen på Hvidovre hospital, kunstforening. Er blevet inviteret af overlægen på palliativ afd. 126 til at udstille mine værker på hele afdelingen, da min kunst tilsyneladende virker healende. Udstillingen vil finde sted fra den 1. August til 31. december 2021.

Kunstner: Louise Nordstrøm Hansen

Hvidovre hospital 1. Marts 2021

Det er surrealistisk

Har ofte gået langs denne vandrehal i forbindelse med fødsler og pårørendens sygdomsforløb. 3 af mine 4 børn er født her, jeg selv er født her. Nu står jeg og ser på min mand hænge mine malerier op på Hvidovre hospital, kunstforening. En surrealistisk følelse og troen på at det hele er som det skal være, har aldrig været stærkere.

Hvidovre Avis

Læs artiklen om Louise Nordstrøm Hansens udstilling på Hvidovre hospital - Klik her -

IseArt Louise Nordstrøm Hansen

Unikke Malerier

#dag28

Sidste dag i projektet #februarifarver2021 Kanter er blevet malet og de sidste værker skal i svæverammer, klar til udstilling i morgen på Hvidovre hospital og Pjedsted fodklinik, Fredericia. Det bliver en fantastisk mandag 🤩 Mange af malerierne fra #februarifarver2021 vil komme med på udstillingerne.

IseArt Louise Nordstrøm Hansen

Unikke Malerier

#dag27

Har produceret en lille video med nogle af de malerier der udstilles på Hvidovre hospital fra på mandag og hele marts måned.

#dag 23

#dag23 i #februarifarver2021 Arbejder på 2 store portrætter 100 x 150 cm. På mandag skal de udstilles på Hvidovre hospital, sammen med 23 andre værker 🎨

Læs mere om projektet #februarifarver2021 - Klik her -

#dag 23

Har kæmpet med maleriet fra dag 20, malede det hele over, og rodede rundt i det hele. Irriteret og opgivende vendte jeg bøtten, og er fandt frem til motivet 😊🎨 80 x 80 cm akrylmaling på lærred

#dag 21

Fandt dette maleri i gemmerne fra sidste år da jeg deltog i #februarifarver2021 meget passende at gøre færdig i dag 🎨

#dag 20

Er startet på et lækkert kvalitets lærred på 80 x 80 cm. Hvad det bliver til, finder jeg ud af i løbet af processen, lige nu leger jeg jeg frem 🎨

#dag 19

24 x 18 cm akrylmaling på lærred Kunstner Louise Nordstrøm Hansen PRIS: 350,-

#dag18

Følelsen af at drukne? Træde vande? 50 x 40 cm akrylmaling på lærred Kunstner: Louise Nordstrøm Hansen PRIS: 950,-

#dag 17

#dag17 i #februarifarver2021 Planlægning af udstilling på Hvidovre Hospital, er så heldig at udstille et af de få steder det er muligt i disse tider. Kataloget over 25 unikke værker er på plads, placering, forsikring og det praktiske er der helt styr på takket være søde Joan fra Hvidovre hospitals kunstforening. Skal også have malet et stort værk færdigt til udstillingen 100 x 150 cm som jeg har brugt de sidste 6 måneder på. - On and off.

#dag 16

Dagens corona udfordring #dag16 40 x 40 cm akrylmaling på lærred. Kunstner: Louise Nordstrøm Hansen. Se mere, link: www.iseart.com Mønstre er til for at blive brudt, andre gange er det mønstrene der holder det hele sammen.

#dag 15

Dagens corona udfordring #dag15 #coronahat

Det blev lidt sent i dag har arbejdet på 30 x 30 cm akrylmaling på lærred.

#dag 14

Dagens corona udfordring #dag14 #coronaboble Her ses min lille boble, min kæreste og jeg med vores 4 unger. Masser af kærlighed, masser af børn 😊🥰🎨

20 x 20 cm akrylmaling på lærred

Kunstner: Louise Nordstrøm Hansen

#dag13

Tid til fordybelse og eftertænksomhed, ensomhed er ikke altid en dårlig ting. 18 x 24 cm akrylmaling på lærred PRIS: 400,- Kunstner Louise Nordstrøm Hansen

#dag 12

Dagens corona udfordring #dag12 BT fredag 12.02.2021 artiklen fra en kreativ vinkel. Blev inspireret og lavede også forsiden, meget sart materiale at arbejde med. Corona pigen drømmer om solskins historier og masser af zen på forsiden 🎨 Kunstner Louise Nordstrøm Hansen

#dag 11

Jeg er et afsnit. Klik her for at tilføje din egen tekst og redigere mig. Jeg er et rigtig godt sted for dig, at fortælle din historie, så besøgende på din hjemmeside kan lære dig lidt bedre at kende.

#dag 10

Dagens corona udfordring #dag10

40 x 40 cm akrylmaling på lærred PRIS: 800,- kunstner Louise Nordstrøm Hansen

Har kombineret to malerier jeg lavede i sidste uge, godt med spræl på mht farvevalget.

#dag 9

Dagens corona udfordring dag 9. 40 x 40 cm akrylmaling på lærred. Kunstner: Louise Nordstrøm Hansen

#dag 8

Dagens corona udfordring 24 x 18 cm akrylmaling på lærred PRIS: 350,-

#dag 7

Dag 7 i #februarifarver2021 Tema: Corona 2 små malerier på 18 x 24 cm akrylmaling på lærred. PRIS: 300,- pr stk til salg på shoppen, link: www.IseArt.com Corona pigen har taget lillesøster/lillebror i hånden, de passer godt på hinanden i disse corona-tider. Fik også malet et corona selvportræt i sort/hvid med kobber.

#dag 6

"MIMIK" 2 stk i varm og kold udgave begge måler 24 x 18 cm akrylmaling på lærred PRIS: 300,- pr stk.

Øjne så udtryksfulde som spejle til sjælen. Elsker at male ansigter, de kommer frem helt af sig selv, når jeg bare lader hænderne arbejde og slår hjernen fra. Med corona i baghovedet valgte jeg at tage munden fra. Forestiller mig hvordan det må være for alle de børn, der fra den ene dag til den anden, har måtte se på udtryksløse ansigter dækket af masker. For ansigtet i helhed, udtrykker følelser via mimik, hvor imod et par øjne alene kan være svære at aflæse.

#dag5

Tak for musikken gamle spillemand, vi spiller stadigvæk din musik i de danske stuer, "Kim Larsen" in the making.

#dag4

Dag4 i #februarifarver2021 tema: Corona Savner tøserne! Så i dag blev det til et lille venskabelig maleri på 24 x 18 cm akrylmaling på lærred. PRIS: 300,-

#dag3

2 malerier på 18 x 24 cm PRIS: 300,- pr stk.

Har aldrig været god til at beskrive meningen af min kunst, da den er op til dig at vurdere og fortolke.

Min fortolkning af maleri 1. Kæderne kunne tolkes som den påståede kontrol over epidemien, eller lænker der bogstaveligt lænker coronaen til jordkloden. Boblerne kunne tolkes som de mange coronabobler, vi hver især befinder os i. En ting er sikkert, vi er alle i samme båd på dybt vand.

Maleri 2. Vi er alle på rette kurs i samme ubåd på dybt vand, torpedoen er affyret mod corona-minen, der er lang vej endnu, da der stadigvæk er masser af corona-miner tilbage.

#dag2

Dagens corona udfordring resulterede i dette lille maleri på 18 x 24 cm PRIS: 300,- Jeg deltager for andet år i træk i #februarifarver2021, temaet er corona.

Se hvad de andre kunstnere har lavet i løbet af dagen, links til kunstnere der er med i Februar i farver 2021

#dag1

I dag har jeg brugt hele farvepaletten, et forsigtigt kys er ved at tage form. Kiss Corona goodbye, 40 x 50 cm akrylmaling på lærred. Se hvad de andre kunstnere fra hele landet har lavet i dag via deres facebook-sider:

Inger Werneby https://www.facebook.com/wernebyArt

Lis Grubak Iversen https://www.facebook.com/LisGrubakArt

Iben Folsach Krogh https://www.facebook.com/ibenfolsach

Camilla Louise https://www.facebook.com/MadeByEgebro

Ginette Skovsgaard Wien https://www.facebook.com/keramikerginettewien

Nathalie Boss https://www.facebook.com/MosaicArtNathalieBoss

Kathrine Louise Passera Skou https://www.facebook.com/k.passera

Linda Wodskou Vang https://www.facebook.com/linda.livasmaleunivers

Dorthe Hansen https://www.facebook.com/Bonsoir-Galleri-140988422618805

Eva Flinch Gjedde https://www.facebook.com/Eva.Gjedde


Jeg er så heldig at skulle udstille min kunst, nærmest det eneste mulige sted for kunstudstilling i Danmart pt. Der er ikke længe til mine malerier hænger til skue på disse vægge, udstillet af Hvidovre Hospitals kunstforening, hele marts måned. Se mere - Klik her -

29. Januar 2021 Louise Nordstrøm Hansen

 


Farvekoderne er klar til når #februarifarver2021 går i gang lige om lidt, jeg deltager for andet år i træk. I løbet af februar måned deles daglige opslag på de sociale medier Facebook og Instagram under hashtagget #februarifarver2021.

#februarifarver Læs mere om projektet på: https: //www.facebook.com/groups/februarifarver2021/?ref=share

28. Januar 2021 Louise Nordstrøm Hansen


I samarbejde med MIIEGO A/S skal jeg dekorere deres miiparty speaker, utroligt lækkert design og kvalitet.

Anderledens og udfordrende form at arbejde på, har taget brug af hele farve paletten. Bruger mit motiv "Music & me", som jeg har brugt tidligere i mange forskellige farvenuancer.

28. Januar 2021 Louise Nordstrøm Hansen

SPEAKER

In the making

SPEAKER

In the making

"Bent Fabricius" 60 x 80 cm

In the making

"Bent Fabricius" 60 x 80 cm

in the making

"Bent Fabricius" 60 x 80 cm

in the making

"Bent Fabricius" 60 x 80 cm

In the making

"Bent Fabricius" 60 x 80 cm

Final work

FERNISERING

Lørdag den 31. Oktober 2020 holdte jeg min første fernisering. - Se mere - Klik her -


Efterårs fornemmelser

En ordentlig sending store lærreder landede samtidigt med efterårets gyldne nuancer indtog landskabet. Inspireret af årstidens farver & de store formater, har jeg fordybet mig i hele to portrætter på henholdsvis 100 x 150 cm.


Firma-dytten er klar til at levere unikke malerier i lokalområdet. Har leget med spraymaling i hvid/sort/guld, en kombination jeg har benyttet før, farverne toner så flot. IseArt.com-logoet fader smukt sammen med de diskrete hampblade, fra egen avl, plukket og anvendt til aftryk.

23. Juni 2020 Louise Nordstrøm Hansen


"DEJA-VU" 140 x 100 cm bestillingsværk. Køber ønsker et tredje maleri, det skal resultere i en kombination af de to malerier køber tidligere har investeret i.

20. Juni 2020 Louise Nordstrøm Hansen

"ELEPHANTS WALKING"

140 x 100 cm - SOLGT

"ELEPHANTS WALKING" 140 x 100 cm

"ELEPHANTS WALKING"

140 x 100 cm - SOLGT

"ELEPHANTS WALKING"

140 x 100 cm - SOLGT

"ELEPHANTS WALKING"

140 x 100 cm - SOLGT


"What we think, we become"- Buddha

Foråret bryder frem og farverne lukkes ind, ny farverig Buddha med en drømmefanger i forgrunden. Elsker at arbejde med de store formater, masser af plads til detaljerne.

30. Marts 2020 Louise Nordstrøm Hansen


NYE FLYERS

Meget passende motiv her på kvindernes internationale kampdag 8. Marts 2020. Heavy pink og sort/hvid. 80x80cm akrylmaling på lærred, in the making.

8. Marts 2020 Louise Nordstrøm Hansen

08-03-2020


Investerede for noget tid siden i dette kamera og en linse, har opbygget mit website med lækre billeder, taget med netop dette kamera. Fantastisk at arbejde med, opløsningen er sublim og gør resultatet fuldendt. At kunne designe grafisk gør mig mere uafhængig og selvstændig, har nu kunne producere plakater og kalendere i et mindre begrænset oplæg udenom alt for mange mellemled.


Lækre kvalitets lærreder leveret lige til døren, spændende hvad det skal blive til. Vil lade mig inspirere af foråret og lyset der kommer tilbage, skal arbejde med formaterne 100x120cm & 80x80cm. Skal udstille 5 store værker & nogle mindre, en lørdag i maj måned i Kulturkldrn, Bispehaven, Århus. Temaet er pels, fjer, og skæl.


FINAL WORK

"ELEPHANT ROOTS" 100x150 cm smukke sienna nuancer smyger sig om den majestætiske temperamentsfulde matriark. Malet på et lækkert kvalitets lærred fra Bogø Design, det er en fornøjelse at male på og med førsteklasses materialer, pigmenteringen og malingens egenskaber er og bliver forunderlige.

"Dream Catcher" 150x100cm Louise Nordstrøm Hansen


"ELEPHANTS WALKING" 140x100cm

Solgt, leveret og boret op! Glad køber kom igen og har nu to store værker der pryder de smukke vægge i den sort/hvide minimalistiske stue.

140x100cm Louise Nordstrøm Hansen

"DREAM CATCHER-Grey 140X100CM

Der er ikke noget bedre end når køber er mindst ligeså begejstret som jeg selv! Torben har indrettet sig med et unikt maleri sort/hvide-nuancer der passer ind i den scandinaviske minimalistiske stil.

"DREAM CATCHER-Grey" 140x100cm - In the making

Inspireret af efterårets gylde nuancer & årstidens forandringen, der ligger i luften som en frisk kølig morgendis. Matriarken symbolisere fornyet energi, der bryder gennem mønsteret, begrænsningernes mur. Vi kæmper alle med/mod noget & der er altid en grund til hvorfor man gør, som man gør. Værket måler 80x80 cm mixed media (akrylmaling & spraymaling) på lærred. 


2019

UDSTILLING

En lille bid af min sjæl er at finde i hvert et maleri jeg har malet, derfor er det så personligt, og utroligt nervepirrende at skulle udstille sin kunst offentligt. Som autodidakt kunstner, har jeg brugt år på at udvikle og lære teknikker, først nu føler jeg mig moden og selvsikker nok til at lukke op og invitere folk ind i mit kreative og finurlige univers. Men ligeså selvsikker, ligeså usikker kan man hurtigt blive når blottede følelser & sårbarhed udstilles offentligt. Intuitive illustrationer inspireret af det spirituelle & kærligheden til livet, som alle andre går jeg gennem perioder i livet, hvilket afspejles i diverse stemninger & udtryk. Jeg skaber fordi jeg ikke kan lade vær, finder roen i fordybelsen & processen fra hvidt lærred - til færdig illustration. At andre finder min kunst dekorativ og giver mine værker plads i deres personlige hjem, er for mig den største glæde.

5. April 2018 Louise Nordstrøm Hansen

Vallekilde-Hørve, Kultur-& Idrætscenter

Madhuset Gravlund

KLAR TIL UDSTILLING

FARVERIGE ILLUSTRATIONER

Working...

Arbejd arbejd 14 Juli 2018

Malerier af IseArt.com - Louise Nordstrøm Hansen

Artworks in progress 19 Juli 2018

Malerier af IseArt.com - Louise Nordstrøm Hansen

Café Claudio Juli 2018

Malerier af IseArt.com - Louise Nordstrøm Hansen

Udstilling IseArt.com - Louise Nordstrøm Hansen17 Juli 2018

Vallekilde-Hørve, Kultur - & Idrætscenter, Hørve

BESTILLINGER

2 X 50X50CM

MASSER AF VÆRKER

ET MED ELEMENTERNE

5 April 2018

Malerier af IseArt.com - Louise Nordstrøm Hansen

ENTRE 11 Februar 2018

Malerier af IseArt.com - Louise Nordstrøm Hansen

Til toppen