TILMELD NYHEDSBREV

Få nyheder tilsendt via email før alle andre! 

Tilbud, arrangementer, konkurrencer og meget mere eksklusive til dig, før alle andre.

Udfyld formular eller send e-mail til kontakt@iseart.com 

Navn*
Emailadresse*
Besked*

HUSET PÅ NÆSSET

Ny aktuel kunstudstilling.

- 30 af Louise Nordstrøm Hansens unikke værker med strejf af spiritualitet og musikalitet - kan opleves og erhverves fra den 6. Maj frem til den 27. Juli 2022 i Huset på Næsset i Holbæk. Fernisering vil finde sted søndag i Pinsen den 5. Juni 2022 Kl. 15-17. 

Louises kunst er ofte forbundet med spirituelle healende motiver som drømmefangere, dyr og portrætter. Louises vej til succes er en drøm for alle drømmere, hun bearbejdede sorgen via kunsten, da hun pludseligt mistede sin mor for fem år siden. Går ikke gå kompromis med sin kunstneristiske identitet og formår konstant at udvikle sine teknikker og sit udtryk. Louise har haft adskillige succesfulde kunstudstillinger i blandt andet Byens hus Kulturcenter, Hellerup, Hvidovre Hospitals Kunstforening, Galleri Jethoni, Slagelse, Hørve Kulturcenter, Cafè Claudio, Hvidovre.  Senest har Louise haft atelier og pop-up udstilling i Dybensgade - H.C. Andersens gamle gade, nu gæster hun Holbæk med sine smukke originale malerier. 

Louise Nordstrøm Hansen siger om tabet af sin mor i 2017 blev startskuddet for et helt nyt mindset, der var ikke andet at gøre end at gå all in. Drømmen om at male og skabe blev en nødvendighed, jeg vil ikke sidde som gammel og fortryde jeg ikke forfulgte mine drømme, livet er så flygtigt. Mit budskab er at leve livet og omfavn døden, få gjort det du vil i dit liv, elsk og udtryk din kærlighed mens tid er. Det er bemærkelsesværdigt, at Louises velfortjente muligheder har en naturlig – men ikke forventelig – sammenhæng. Eksempelvis har Louise, som deltog for anden gang i projektet ”FEBRUARIFARVER2021”, der havde stort fokus på temaet Corona. Projektet har haft til formål at booste awareness omkring deltagernes kunst og skabe rammerne for en øget tilstedeværelse på de sociale medier. Louise har i den forbindelse oplevet overvældende inspiration til at male temaet Corona og pandemiens samfundsmæssige konsekvenser. - Louise har deltaget i projektet siden 2020.

Primært arbejdes der med akrylmaling på lærred af bedste kvalitet, dog maler Louise også ude for boksen og har blandt andet dekoreret og designet smukke speakers i samarbejde med MiiEgo A/S. Selv udgivet sin egen kunst plakat og dekoreret ladcykler samt udført utallige af vægmalerier. Bestillings portrætter udføres også, kun fantasien sætter grænsen. Louise er autodiadakt kunstner, selvgjort og hands on i hele processen fra hvidt lærred til færdigt maleri. Louise Nordstrøm Hansen formår at udnytte de sociale medier til fulde via sit website www.iseart.com, facebook og instagram, hvilket har resulteret i at louise nu kan skrive kunst kordinator på CVèt. Samtidigt med Louise skaber sin kunst og er mor til fire børn, er hun nu også kunst kordinator for Galleri-Jethoni i Slagelse. Louise formskaber selv fremtiden lys og farverig, for Louise siger selv "Kunsten handler om følelser, i hvert maleri, ligger en bid af min sjæl. Møder hver dag spændende og facinerende mennesker, der bekræfter mig i, at kunsten kan så meget mere.

OM: Huset på Næsset

I Udby på Tuse Næs fik lokale ildsjæle idéen om at lave et gammelt elværk om til kulturhus – og med et stort og langvarigt engagement blev drømmen gjort til virkelighed. Projektet har reddet en bevaringsværdig industribygning med stor kulturhistorisk værdi. Med tiden håber vi at Huset på Næsset kan blive et kulturelt fyrtårn, der samler kulturinteresserede fra områdets store opland.


AVISARTIKLER/TV

17. November 2021 - Hvidovre Avis - Klik her -

11. August 2021 - Hvidovre Avis - Klik her -

3. August 2021 - Vestegnen - Klik her -

2. Juni 2021 - Dit Korsør - Klik her -

17. Maj 2021 - KIP TV - Klik her -

18. Marts 2021 - Fredericia Dagblad - Klik her -

18. Marts 2021 - Ugeavisen Elbobladet - Klik her -

3. Marts 2021 - Hvidovre Avis - Klik her -

28. Oktober 2020 - Hvidovre Avis - Klik her -

27. Oktober 2020 - Amager Bladet / Ama'rLIV - Klik her -

Copyright 2022 © IseArt by Louise Nordstrøm Hansen