NYHEDSBREV OKTOBER 2023

Tilmeld

NYHEDSBREV

Få tilsendt nyheder & eksklusive tilbud

- deltag automatisk i fremtidige konkurrencer.

 
 
 

INTEGRATIONSPRIS

2023


Louise Nordstrøm Hansen har fået den store ære af at være kunstneren bag Hvidovre kommunes integrationspris 2023 - overrakt af Hvidovre kommunes Borgmester Anders Wolf Andresen. Stort tillykke til vinderen Maiken Larsen, en ildsjæl med et hjerte af guld. Præmie: originalt maleri "ZEBRA" 100 x 100 cm

Hvidovre Kommune Integrationspris 2023
Kunstner Louise Nordstrøm Hansen

MARTS 2024

Kunstudstilling

ved Diget 26


Louise Nordstrøm Hansen er en talentfuld kunstner, der specialiserer sig i skabe unikke malerier. Du kan opleve hendes imponerende værker ved at besøge udstillingen i udstillingscentret Ved Diget 26 i Kastrup hele marts måned 2024. Louises malerier er detaljerede og unikke, og de vil helt sikkert give dig en uforglemmelig kunstoplevelse. Gå ikke glip af denne spændende udstilling!

Gratis entre.

NYHED

LOUISE

NORDSTRØM

HANSENs

BLOG

Kunstneren Louise Nordstrøm Hansen, giver dig en mulighed for at komme tættere på hendes unikke malerier, gennem hendes nye online blog. Få et unikt indblik i Louises fascinerende kreative proces og opdag de historier, der ligger bag hvert maleri. Udforsk de forskellige teknikker og materialer, Louise bruger til at skabe sine unikke værker, og lad dig inspirere af hendes talent og lidenskab for kunsthåndværk.

Kunstner Louise Nordstrøm Hansen

Døden kan være smukPINK SKULLS


Udforsk en verden af kunst og kreativitet. Kunstner, Louise Nordstrøm Hansen, formidler budskabet om, at døden kan være smuk.


Louise har på unik vis udtrykt sig kreativt ved at male på kranier med gevirer og skabt smukke og fascinerende kunstværker, der udforsker død og skønhed på en helt ny måde.

TILLYKKE

GIVEAWAY VINDER


VIOLA H

GAVEKORT 500,00 DKK


Gavekort 500,00 DKK til køb eller bestilling af originalt maleri


Værdi: 500,00 DKK

Louise Nordstrøm Hansen Gavekort

ANERKENDTE MEDIER


JA-HATTEN PÅ


"Jeg vil gerne vise mine børn, at det er ok at gå efter drømmen og satse alt. Det hjælper ikke noget at hænge fast i et hamsterhjul, hvis man ikke er glad. Jeg fik en brat opvækning, da jeg mistede min mor, og besluttede at stå af ræset og leve livet, mens jeg har det - i den korte og flygtige tid, vi får, siger Louise Nordstrøm Hansen næsten filosofisk."26. juli 2023

- Midtjyllands Avis


KUNSTEN AT KUNNE TRÆKKE FOLK TIL HUSE


"Et farverigt portræt af en smuk kvinde med langt hår i farverige næsten neonagtige nuancer. Det er det første øjebliksbillede.
Men dykker man et lag dybere i farveuniverset dukker nye opdagelser frem i form af al verdens dyr der popper frem over alt i baggrunden."
26. juli 2023

- Herning Folkeblad


EN HVIDOVRE-KUNSTNER MED SUCCES I DET JYSKE


Portoføljen der udstilles, af livsbekræftende værker er en fortælling, der inspirerer alle drømmere. Louises detaljeret stil, som er i konstant udvikling, aktiverer tilskuernes intuition og fremmer deres evne til at drømme uden for boksen - om livet, døden og alt derimellem på et åndeligt plan.


5. juli 2023

- Hvidovre Avis

Hvidovre Avis

5. Juli 2023

Porteføljen, der udstilles, af livsbekræftende værker er en fortælling, der inspirerer alle drømmere. Louises detaljeret stil, som er i konstant udvikling, aktiverer tilskuernes intuition og fremmer deres evne til at drømme uden for boksen – om livet, døden og alt derimellem på et mere åndeligt plan. Udover at Louise inspirerer sine tilskuere med et evigt flow af kreativitet, så skaber hun også et trygt rum for filosofiske refleksioner, som både gør hendes værker vedkommende og til et levende bevis på, at kunst kan bryde ud af dens oprindelige dimension og smelte sammen med hver observerendes eget univers.

Hvidovre Avis

KÆMPE MALERI


Evigt vandrende matriark i farvestrålende nuancer


"PINK ELEPHANT" 100 x 150 cm, er et kæmpeformat af et maleri. Dette farverige og majestætiske kunstværk af Louise Nordstrøm Hansen skildrer en smuk matriark, der er leder af sin flok og familiens overhoved, ledsaget af sine to unger. Dette værk af bedste kvalitet er så livagtigt, at du næsten kan forestille dig elefanten vandre ud af maleriet og ind i dit hjem. Hvem ønsker ikke at have dette unikke og betagende kunstværk i deres synsfelt?


Louise Nordstrøm Hansen sætter kunst i fokus og stræber efter at gøre det tilgængeligt for alle. Et eksempel på dette er Louises populære original maleri "PINK ELEPHANT", der nu også kan købes som plakat i begrænset oplag. Disse plakater er nummererede og signeret af kunstneren Louise Nordstrøm Hansen og kan endda købes inklusive en passende ramme.

Louise Nordstrøm Hansen "Pink elephant"

"PINK ELEPHANT"

PLAKAT A2

INDRAMMET

100 x 150 cm

ORIGINAL MALERI

"PINK ELEPHANT"

Louise Nordstrøm Hansen "Pink elephant"
Louise Nordstrøm Hansen Balance Plakat A3

NYHED

Limited Edition


PLAKAT "BALANCE" A3
Indrammet i glas & ramme, klar til at hænge op. Nummereret & signeret af Louise Nordstrøm Hansen - motiv af original maleriet "BALANCE" 50 x 40 cm

Louise Nordstrøm Hansen GAVEKORT

GAVEKORT


Mangler du en gaveidé til en speciel begivenhed eller til personen, der ønsker sig noget helt unikt?Med et gavekort kan den heldige selv udvælge det kunstværk, som taler til vedkommende.


Endvidere er det også muligt at bestille et specielt fremstillet kunstværk efter egne ønsker.


Kan sendes pr. post i kuvert, og skulle du være ude i sidste øjeblik, kan vi sende en printklar fil til dig pr. mail, som du selv samme dag kan udskrive, og dermed straks have dit gavekort klar til modtager.

Bestil gavekort

Udfyld formular:

 
 
 
 
 
 
unsplash