Købsbetingelser

Handels- og leveringsbetingelser for køb af varer på iseart.com

Købsbetingelser:

1. Køb:

Ved køb betales enten kontant, via MobilPay eller ved tilsendt faktura. Betalingsinfo og betingelser fremgår af denne.

Bestilling:

Ved bestilling betales halvdelen ifølge fremsendt faktura (50%) ved opstart af maleriet, dvs. når vi har en plan og den kreative proces begynder. Resten betales efter aflevering/afhentning ifølge fremsendt faktura. Ved kontant køb, modtages en kvittering.

2. Gratis fragt:

Fragten er gratis uanset, hvor mange eller store malerier du bestiller. Der kan dog være specielle tilfælde, hvor store malerier skal fragtes til ydre områder, hvor der vil være en fragtafgift eller vi simpelthen ikke kan køre ud. Læs mere under levering.

3. Priser og betaling:

Den gældende pris er den, som på dagen for bestillingen er angivet på hjemmesiden ud for den pågældende vare. Varen afregnes i DKK, og alle priser, afgifter og omkostninger angives i DKK. på hjemmesiden og ordrebekræftelsen. Alle opgivne priser er inkl. afgifter og moms. Der tages forbehold for fejl og mangler vedr. pris og mål, samt udsolgte varer.

4. Levering:

Malerier under en meter i bredden og højden sender vi med Post Nord eller GLS indenfor 1-5 dage. Vi pakker selvfølgelig malerierne godt ind, så de ikke tager skade i transporten. Malerier som er større end 100×100 cm er imidlertid svære at pakke sikkert ind, hvorfor de leveres af os selv således de ikke tager skade som følge af transporten. Vi kører ud med de store malerier én gang om måneden.

Levering og forsendelse til udlandet – kontakt venligst "IseArt" pr mail: kontakt@iseart.com

Hvis du bestiller et stort maleri og vil have det leveret et sted, som afviger væsentligt fra vores rute, så vil der komme et fragtgebyr på 350 kr. Ring til os på +45 52609540 eller skriv på kontakt@iseart.com, hvis du er i tvivl. Det er naturligvis også muligt at afhente malerierne hos os, alt afhængig af hvor malerierne befinder sig i landet grundet diverse kunstudstillinger.

5. Betaling:

Når du har afgivet din ordre, markeres varen som reserveret i 5 dage på varelisten. Når betalingen er indgået på "IseArt" bankkonto, markeres varen som solgt på varelisten. Efter bestilling modtager du en mail fra "IseArt", med den samlede pris inkl. fragt samt betalingsinformation. NB: der opkræves et beløb på 50 DKK på udenlandsoverførsler, som er det beløb, vi bliver opkrævet af banken.

6. Fortrydelsesret:

7 dages fortrydelsesret. Fortryder du dit køb, giver ”IseArt” fuld returret i 7 dage efter modtagelse af varen. Varer, der er i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen, kan således returneres til ”IseArt”.

Fortrydelsesretten kan ikke benyttes, hvis det udelukkende sker for at skade ”IseArt”.

7. Returnering:

Returnering kan ske ved, at du:

1) selv returnerer varen på ”IseArt” adresse senest 7 dage efter din modtagelse af varen.

2) undlader at modtage varen, når den kommer frem eller undlader at afhente varen på posthuset mv.

Returvarer skal vedlægges kopi af originalfaktura samt oplysninger om, hvorvidt du ønsker varen byttet, eller om du ønsker pengene retur. Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil fragtomkostningerne blive trukket fra og du vil derefter få dine penge tilbage, så snart vi har modtaget varen retur og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat på din bankkonto. I dette tilfælde skal vi bruge registrerings- og kontonummer (IKKE kortnummer). Du afholder selv forsendelsesomkostningerne i forbindelse med varens returnering til ”IseArt”.

Beskadigede returvarer, der modtages af ”IseArt”, byttes eller refunderes ikke, hvis skaden er sket på grund af fejlagtig eller mangelfuld indpakning ved returneringen. Såfremt der konstateres fejl eller beskadigelse på varen efter brudt emballagen skal ”IseArt” kontaktes omgående. ”IseArt” kræver dokumentation for de eventuelle fejl eller beskadigelser i form af billedmateriale af både emballage, vare samt udførlig beskrivelse. Returvarer håndteres i den rækkefølge, vi modtager dem. Har du ikke hørt fra os inden 9 dage efter indsendelse af returvaren, bedes du venligst kontakte os.

Du bærer risikoen for, at returvaren er forsvarlig emballeret. Du opfordres derfor til at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen.

Returadresse:

Henvendelser vedrørende fortrydelsesretten eller returnering af varer kan ske på nedenstående adresse og kontaktinformationer: IseArt Blytækkerporten 87, 2650 Hvidovre E-mail: kontakt@iseart.com Telefon: +45 52609540

8. Forbehold for trykfejl m.v.

”IseArt” tager forbehold for tryk- og billede fejl, pris, mål, udsolgte varer, moms- og afgiftsændringer samt forsinket eller mangelfuld levering som følge af force majeure begivenheder.

9. Ansvar:

”IseArt” påtager sig ikke noget ansvar overfor dig, udover hvad der fremgår af ovennævnte punkter. ”IseArt” kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for indirekte tab, herunder følgeskader.

10. Markedsføring:

Oplysninger om dit - navn, adresse, e-mail m.v. - benyttes kun af ”IseArt” til at opfylde din bestilling og informere dig, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå.

Del siden