85

LOUISE

NORDSTRØM

HANSEN

Louise Nordstrøm Hansen Kunstudstilling Computerworld 2024

KUNSTNERISK VISION

Træd ind i Louise Nordstrøm Hansens farverige univers, der fortryller med skønhed og dybde. Hendes kunstneriske vision skaber en oplevelse af kreativitet og passion, der appellerer til alle kunstinteresserede. Aktuelt præsenterer Louise sin seneste kunstudstilling i Computerworld. Lad dig fordybe i et kunstnerisk eventyr og lad dig inspirere af Louises unikke værker.

19. APRIL 2024 - 31. JULI 2024

COMPUTERWORLD

Hørkær 18
2730 Herlev


Louise Nordstrøm Hansen, byder dig velkommen til en verden af samtidskunst og en hyldest til livet. Hendes unikke kunstværker tager dig med på en magisk kunstrejse gennem farver og former og giver plads til store følelser. Talent og kreativitet flyder i Louises kunstværker, der inspirerer og fortryller. Besøg sommer udstillingen og lad dig blive betaget af Louises talentfulde og kreative udtryk. Gennem hendes unikke stil og sans for detaljer formår hun at skabe kunstværker, der fortæller historier og vækker følelser. Louises talentfulde og kreative tilgang til kunst giver dig mulighed for at opleve en verden af skønhed og dybde. Louise Nordstrøm Hansens seneste kunstværker kan opleves på sommerudstillingen i Computerworld, hvor Louises astrologiske kollektion, inspireret af stjernetegnene, tager dig med på en spirituel kunstrejse gennem universet.

computerworld1
computerworld3
computerworld2
computerworld5

Vælg din stjernesignatur og lad dig forføre af symbolikken og skønheden i hvert enkelt maleri. Louises udstilling vil bestå af et bredt sortiment af kunstværker. Spirituelle motiver, drømmefangere og dyr er ofte at finde i Louises værker. Inspirationen hentes blandt andet i det japanske manga univers, hvor harmoniske skabninger kommer til udtryk, i en sublim farvekoordinering.


Computerworld er en virksomhed, der vægter kunsten højt og er stolte af at kunne være med til at fremme kunsten og skabe et levende kunstmiljø for alle kunstelskere. Computerworld er en velbesøgt destination, der tiltrækker besøgende gennem webinarer, podcasts og generelle møder. Især deres kursusafdeling er populær og tilbyder årligt 3-400 kurser. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Computerworld kurser og dele vores kunstneriske vision med dig.