KØR GRATIS MED BUSSEN

Søndag i Pinsen kan du kvit og frit køre med bussen tur/retur fra Avedøre Station, direkte til Louise Nordstrøm Hansens fernisering i Kulturhuset "Huset på Næsset" i Holbæk.

Information vedr. busturen Fernisering IseArt "Huset på Næsset"

Tidspunkt: 5. juni 2022 14:45

Opsamlingssted: Avedøre Station

Destination: Udbyvej 52, 4300 Holbæk, Danmark

Forventet ankomst: 5. juni 2022 15:45.

Returkørsel: 

Afgangstidspunkt: 5. juni 2022 17:45

Opsamlingssted for hjemrejse: Udbyvej 52, 4300 Holbæk, Danmark

Destination for hjemrejse: Avedøre Station

Forventet ankomst: 5. juni 2022 18:45

- Duk op og kør med - eller reserver din/dine billetter via formular (se forneden) eller send mail til kontakt@iseart.com Tlf: +45 52609540

PRESSEMEDDELELSE:

Louise Nordstrøm Hansen

Kunstudstilling 6. Maj 2022 - 27. Juli 2022 (forlænget frem til den 27. September 2022)

Kulturhuset "Huset på Næsset"

Udbyvej 52

4300 Holbæk

Fernisering søndag i Pinsen den 5. Juni kl. 15-17.

Louise Nordstrøm Hansens kunst er ofte forbundet med spirituelle healende motiver som drømmefangere, dyr, popart og portrætter. Louises vej til succes er en drøm for alle drømmere, hun bearbejdede sorgen via kunsten, da hun pludseligt mistede sin mor for fem år siden. Går ikke gå kompromis med sin kunstneristiske identitet og formår konstant at udvikle sine teknikker og sit udtryk. Louise har haft adskillige succesfulde kunstudstillinger i blandt andet Byens hus Kulturcenter, Hellerup, Hvidovre Hospitals Kunstforening, Galleri Jethoni, Slagelse, Hørve Kulturcenter, Cafè Claudio, Hvidovre. Nu gæster Louise kulturhuset Huset på Næsset - med 30 originale værker.

"PINK ELEPHANT" Kunstner: Louise Nordstrøm Hansen

Senest har Louise haft atelier og pop-up udstilling i Dybensgade - H.C. Andersens gamle gade, nu gæster hun Holbæk med sine smukke originale malerier. Louise Nordstrøm Hansen siger om tabet af sin mor i 2017 blev startskuddet for et helt nyt mindset, der var ikke andet at gøre end at gå all in. Drømmen om at male og skabe blev en nødvendighed, jeg vil ikke sidde som gammel og fortryde jeg ikke forfulgte mine drømme, livet er så flygtigt. Mit budskab er at leve livet og omfavn døden, få gjort det du vil i dit liv, elsk og udtryk din kærlighed mens tid er. Det er bemærkelsesværdigt, at Louises velfortjente muligheder har en naturlig – men ikke forventelig – sammenhæng.

Primært arbejdes der med akrylmaling på lærred af bedste kvalitet, dog maler Louise også ude for boksen og har blandt andet dekoreret og designet smukke speakers i samarbejde med MiiEgo A/S. Selv udgivet sin egen kunst plakat og dekoreret ladcykler samt udført utallige af vægmalerier. Bestillings portrætter udføres også, kun fantasien sætter grænsen. Louise er autodiadakt kunstner, selvgjort og hands on i hele processen fra hvidt lærred til færdigt maleri.

Louise Nordstrøm Hansen formår at udnytte de sociale medier til fulde via sit website www.iseart.com, facebook og instagram, hvilket har resulteret i at louise nu kan skrive kunst kordinator på CVèt.

Eksempelvis har Louise, som deltog for anden gang i projektet ”FEBRUARIFARVER2021”, der havde stort fokus på temaet Corona. Projektet har haft til formål at booste awareness omkring deltagernes kunst og skabe rammerne for en øget tilstedeværelse på de sociale medier. Louise har i den forbindelse oplevet overvældende inspiration til at male temaet Corona og pandemiens samfundsmæssige konsekvenser.

"MOTHER" Kunstner: Louise Nordstrøm Hansen

Samtidigt med Louise skaber sin kunst og er mor til fire børn, er hun nu også kunst kordinator for Galleri-Jethoni i Slagelse. Louise formskaber selv fremtiden lys og farverig, for Louise siger selv "Kunsten handler om følelser, i hvert maleri ligger en bid af min sjæl. Møder hver dag spændende og facinerende mennesker, der bekræfter mig i at kunsten kan så meget mere." 

"PEACE" Kunstner: Louise Nordstrøm Hansen

OM: Huset på Næsset

I Udby på Tuse Næs fik lokale ildsjæle idéen om at lave et gammelt elværk om til kulturhus – og med et stort og langvarigt engagement blev drømmen gjort til virkelighed. Projektet har reddet en bevaringsværdig industribygning med stor kulturhistorisk værdi. Med tiden håber vi at Huset på Næsset kan blive et kulturelt fyrtårn, der samler kulturinteresserede fra områdets store opland.

Huset på Næsset

Website - Klik her -

Facebookside - Klik her -

 
 
 
 
 

Del siden