Nyhedsbrev 2024

Tilmeld

NYHEDSBREV

Få tilsendt nyheder & eksklusive tilbud

- deltag automatisk i fremtidige konkurrencer.

 
 
Ja tak
 
 
Flora Louise Nordstrøm Hansen

Farverige

ELEMENTER

Inspirerende

NATURLIGE

Miss Earth


Harmonisk og poetisk stemning


Louise Nordstrøm Hansen formår at skabe en harmonisk og poetisk stemning gennem sit maleri, der vil tilføje en æstetisk værdi til ethvert rum. Udforsk Louises seneste cirkulære kunstværk, "ROSES" i sorte og hvide nuancer, et uendeligt hav af roser", der fanger øjet med sin unikke skønhed og dybde. Lad dig forbløffe af det sublime udtryk og detaljer i dette kunstværk.

Louise Nordstrøm Hansen

kunstudstilling

Computerworld


Louise Nordstrøm Hansen, byder dig velkommen til en verden af samtidskunst og en hyldest til livet.

"VANDMANDEN/AQUARIUS" Louise Nordstrøm Hansen
"VÆDDEREN/ARIES" Louise Nordstrøm Hansen

NYHED

PLAKAT A2 & A3

STJERNETEGN

Vandmand & Vædder


VED DIGET
429604314_1231161137686179_144641091528142523_n
429102257_904286444819822_5039966774947822720_n

Vi ønsker at takke alle, der deltog i ferniseringen af Louises kunstudstilling i galleriet på Udstillingscentret Ved Diget. Et stort tak skal også lyde til Tårnby Bladet for den fine omtale. Udstillingen kan opleves hele marts måned.

Louises unikke malerier skaber forbindelse mellem farver, former og følelser på en magisk måde. Hendes kunstværker taler til sjælen og inspirerer til refleksion og glæde. Besøg vores galleri for at opleve hendes talent i sin fulde skønhed.

Personlig fremvisning

af Louise Nordstrøm Hansen

85

LOUISE NORDSTRØM HANSEN

KUNSTNER

Når du vælger Louise Nordstrøm Hansen som din kilde til kunsthåndværk, kan du forvente følgende:

1. Kvalitetsmalinger: Louise Nordstrøm Hansen tilbyder håndmalede malerier af højeste kvalitet, der er unikke og udtryksfulde.

2. Originalitet: Louise Nordstrøm Hansens malerier er skabt med kreativitet og omtanke, hvilket giver værker, der skiller sig ud fra mængden.

3. Personlig service: Louise Nordstrøm Hansen værdsætter sine kunder og stræber efter at give en personlig og enestående oplevelse. Hun er dedikeret til at imødekomme dine behov og sikre, at du går væk med et unikt maleri, der passer perfekt til dig. Vælg Louise Nordstrøm Hansen for en ekstraordinær service og en malerioplevelse udover det sædvanlige.

VISUEL NYDELSE

Kunstrejse gennem året

KALENDER 2024

Tilføj en ekstra dimension til din hverdag

KALENDER

2024

I år kan du glæde dig til vores nye kalender i to udgaver: en praktisk version med plads til begivenhedsplanlægning, og en visuelt imponerende udgave i stort format, med masse af plads til fordybelse.

LOUISE

NORDSTRØM

HANSENs

BLOG

INNOVATIV

SJÆLEVANDRING

"Jeg passede ikke ind i samfundets kasser, indtil jeg lærte at tegne uden for stregerne. Da jeg opgav at finde "den rette hylde", opdagede jeg et helt nyt og forunderligt univers, med plads til store armbevægelser, store følelser og nyskabelse. Har lært at være tålmodig i de sørgmodige stunder, for efter mørke kommer lys og følelser er kun midlertidige."


Kunstner Louise Nordstrøm Hansen


Oplev Louise Nordstrøm Hansens fantastiske og farverige univers på kommende kunstudstillinger i Kastrup og Herlev, hvor du kan se og opleve hendes unikke værker. Kom og lad dig inspirere!

322733759_1547949619013886_2942995305108481188_n
elephantt
nordiske-nuancer
LouiseNordstrømHansen-Juni2023
vædder1

AQUARIUS/

VANDMANDEN

Spirituel fordybelse på højt plan.

"Aquarius", der fanger stjernetegnet Vandmandens fortryllende oceaner og skaber en strøm af vibrationer og fordybelse. Med en spirituel og astronomisk tilgang inviteres du til at reflektere og dykke ned og gå på opdagelse i endnu et af Louises magiske universer. Lad dig fordybe i en verden af skønhed og eftertænksomhed.

gavekort.500
gavekort,500
gavekort-500

Giv en gave fra hjertet af

GAVEKORT

Med et gavekort til Louise Nordstrøm Hansens kunst,

kan du give gaven, du selv har lyst til at modtage.

INTEGRATIONSPRIS

2023


Louise Nordstrøm Hansen har fået den store ære af at være kunstneren bag Hvidovre kommunes integrationspris 2023 - overrakt af Hvidovre kommunes Borgmester Anders Wolf Andresen. Stort tillykke til vinderen Maiken Larsen, en ildsjæl med et hjerte af guld. Præmie: originalt maleri "ZEBRA" 100 x 100 cm

Hvidovre Kommune Integrationspris 2023

Døden kan være smukPINK SKULLS


Udforsk en verden af kunst og kreativitet. Kunstner, Louise Nordstrøm Hansen, formidler budskabet om, at døden kan være smuk.


Louise har på unik vis udtrykt sig kreativt ved at male på kranier med gevirer og skabt smukke og fascinerende kunstværker, der udforsker død og skønhed på en helt ny måde.

ANERKENDTE MEDIER


JA-HATTEN PÅ


"Jeg vil gerne vise mine børn, at det er ok at gå efter drømmen og satse alt. Det hjælper ikke noget at hænge fast i et hamsterhjul, hvis man ikke er glad. Jeg fik en brat opvækning, da jeg mistede min mor, og besluttede at stå af ræset og leve livet, mens jeg har det - i den korte og flygtige tid, vi får, siger Louise Nordstrøm Hansen næsten filosofisk."26. juli 2023

- Midtjyllands Avis


KUNSTEN AT KUNNE TRÆKKE FOLK TIL HUSE


"Et farverigt portræt af en smuk kvinde med langt hår i farverige næsten neonagtige nuancer. Det er det første øjebliksbillede.
Men dykker man et lag dybere i farveuniverset dukker nye opdagelser frem i form af al verdens dyr der popper frem over alt i baggrunden."
26. juli 2023

- Herning Folkeblad


EN HVIDOVRE-KUNSTNER MED SUCCES I DET JYSKE


Portoføljen der udstilles, af livsbekræftende værker er en fortælling, der inspirerer alle drømmere. Louises detaljeret stil, som er i konstant udvikling, aktiverer tilskuernes intuition og fremmer deres evne til at drømme uden for boksen - om livet, døden og alt derimellem på et åndeligt plan.


5. juli 2023

- Hvidovre Avis

Hvidovre Avis

5. Juli 2023

Porteføljen, der udstilles, af livsbekræftende værker er en fortælling, der inspirerer alle drømmere. Louises detaljeret stil, som er i konstant udvikling, aktiverer tilskuernes intuition og fremmer deres evne til at drømme uden for boksen – om livet, døden og alt derimellem på et mere åndeligt plan. Udover at Louise inspirerer sine tilskuere med et evigt flow af kreativitet, så skaber hun også et trygt rum for filosofiske refleksioner, som både gør hendes værker vedkommende og til et levende bevis på, at kunst kan bryde ud af dens oprindelige dimension og smelte sammen med hver observerendes eget univers.

Hvidovre Avis

MISS

EARTH

100X150 CM

Velkommen til en verden af kunstnerisk magi


Louise Nordstrøm Hansen er en talentfuld kunstner, der invitere dig med som beskuer, på en fortryllende magisk kunstnerisk rejse, i enverden af farvenuancer og harmoniske skabninger. Med sit unikke talent og kærlighed til kunsthåndværk skaber Louise smukke og unikke malerier, der fanger øjet og berører sjælen. Hendes kunstværker er en blanding af fantasi og virkelighed, der bringer en følelse af skønhed og inspiration til enhver, der oplever dem. Kom og lad dig fortrylle af farverne og dykke ned i en eventyrlig kunstoplevelse.

KÆMPE MALERI


Evigt vandrende matriark i farvestrålende nuancer


"PINK ELEPHANT" 100 x 150 cm, er et kæmpeformat af et maleri. Dette farverige og majestætiske kunstværk af Louise Nordstrøm Hansen skildrer en smuk matriark, der er leder af sin flok og familiens overhoved, ledsaget af sine to unger. Dette værk af bedste kvalitet er så livagtigt, at du næsten kan forestille dig elefanten vandre ud af maleriet og ind i dit hjem. Hvem ønsker ikke at have dette unikke og betagende kunstværk i deres synsfelt?


Louise Nordstrøm Hansen sætter kunst i fokus og stræber efter at gøre det tilgængeligt for alle. Et eksempel på dette er Louises populære original maleri "PINK ELEPHANT", der nu også kan købes som plakat i begrænset oplag. Disse plakater er nummererede og signeret af kunstneren Louise Nordstrøm Hansen og kan endda købes inklusive en passende ramme.

Louise Nordstrøm Hansen "Pink elephant"

"PINK ELEPHANT"

PLAKAT A2

INDRAMMET

100 x 150 cm

ORIGINAL MALERI

"PINK ELEPHANT"

Louise Nordstrøm Hansen "Pink elephant"
Louise Nordstrøm Hansen Balance Plakat A3

NYHED

Limited Edition


PLAKAT "BALANCE" A3
Indrammet i glas & ramme, klar til at hænge op. Nummereret & signeret af Louise Nordstrøm Hansen - motiv af original maleriet "BALANCE" 50 x 40 cm

Stjernetegn "Gemini"/"Tvillingen" af Louise Nordstrøm Hansen

Tvillingen

GEMINI

Vandmanden

AQUARIUS

Stjernetegn "Aquarius"/"Vandmanden" af Louise Nordstrøm Hansen
unsplash