PJEDSTED FODKLINIK

15. marts 2021 - 1. juni 2021

Pjedsted Fodklinik

Stationsvej 46

7000 Fredericia

tlf. 30652045.

Den næste halvanden måned kan man opleve IseArt af Louise Nordstrøm Hansen i Pjedsted Fodklinik. Her udstiller hun 17 værker, som kan nydes i klinikkens venteværelse eller under behandlingen.

Louise bor i Hvidovre på Sjælland, og har oplevet stor succes lokalt det seneste år. Udover at hun i hele marts måned udstiller i Vandrehallen på Hvidovre Hospital, har hun i oktober 2020 afholdt sin første fernisering på Amager. Louise har de seneste år haft en aftale om udstilling med Café Claudio i Hvidovre, men nu er Louise klar til at indtage resten af Danmark, og hun går normalt ikke stille med dørene.

”Det er nostalgisk på den mest positive måde at være tilbage i Fredericia. Alt er totalt renoveret og lavet om, selvom byen ligner sig selv i sin reneste form” Siger Louise, imens hun kører igennem byen for at aflevere sine malerier i forbindelse med udstillingen i fodklinikken. Louise var tilflytter på Prangervej i Sønderparken fra København i 2005-2007, hvor hun, imens hun var på barsel med sit første af fire børn, oplevede at interessen for kunst for første gang tog fart. Hun købte en masse grej og eksperimenterede med forskellige teknikker bl.a. aftryk med plastikkopper. Det var også i Fredericia, at hun solgte sit første maleri. Louise ser tilbage på Fredericia som en positiv periode i sit liv og hun savner især kysten, havnen og de grønne omgivelser og nævner Hannerupskoven og muligheden for at spotte et dådyr. Hun er sikker på at muligheden for at være ét med naturen, imens hun boede i Fredericia, har inspireret hende til ofte at male dyr.

Man kan opleve udstillingen fra den 15. marts 2021 - 1. juni 2021 i Pjedsted Fodklinik Stationsvej 46 7000 Fredericia

Ønsker man at se malerierne i klinikken, kan den kontaktes på tlf. 30652045.

Læs artiklen i FredericiaDagblad - Klik her -

18. Marts 2021 - Fredericia Dagblad - Klik her -

18. Marts 2021 - Ugeavisen Elbobladet - Klik her -

Del siden