Kunstner Louise Nordstrøm Hansen

Louise Nordstrøm Hansen


"Jeg tror på at hvert kunstværk, er en form for sjælevandring, der kan berøre og inspirere mennesker. Har altid anvendt kunsten som en form for eskapisme, en virkeligheds flugt. Min opvækst med en alkoholiseret mor på sidelinien gjorde kunsten til en tryg, selvskabt sfære. En kreativ arena, jeg sidenhen har forædlet og transformeret til en farverig platform. Mine kreative gaver, er arvet fra min mor.

Kunstner Louise Nordstrøm Hansen
winter flower
3
twins2023,1
aquarius-2-2023
322733759_1547949619013886_2942995305108481188_n
balance___serialized1
dec14

INNOVATIV SJÆLEVANDRING

Kunsten blev en naturlig bearbejdning af den sorg der opstod, da min mor pludselig gik bort. Kreativiteten accelerede og kulminerede i adskillige kunstværker, der sidenhen har været land og rige rundt på diverse kunstudstillinger. Jeg passede ikke ind i samfundets kasser, indtil jeg lærte at tegne uden for stregerne. Da jeg opgav at finde "den rette hylde", opdagede jeg et helt nyt og forunderligt univers, med plads til store armbevægelser, store følelser og nyskabelse. Har lært at være tålmodig i de sørgmodige stunder, for efter mørke kommer lys og følelser er kun midlertidige. Lykken er flygtig som livet og jeg går gennem livet med taknemmelighed i hjertet og rejser som altid intuitivt videre på min nuanceret kunstrejse. Kærlighed, kunst og konstant inspiration. Hvert maleri er som et eventyr, når et kunstværk er færdigt, kan jeg glædes ved et nyt eventyr venter mig forude. Start, midte og ende. For kunsten har ingen slutning."