Louise Nordstrøm Hansen tager Jylland med storm

Hvad og hvornår?
Kunstneren Louise Nordstrøm Hansen - lokal kendt kunstner fra Hvidovre - rykker sine farverige værker fra en succesfuld udstilling i Kunstnerhuset i Skærbækcenteret til Bording Kirkehus på Klochsvej 41,7441 Bording. Udstillingen, der byder på nye værker, strækker sig fra d. 07.07-01.10 2023 og vil give et portræt af Louise Nordstrøm Hansens intuitive og farverige univers hævet over den trivielle hverdag. Fernisering Lørdag den 22. Juli 2023 kl. 13.00-15.00. Artist talk med Louise Nordstrøm Hansen.


Porteføljen, der udstilles, af livsbekræftende værker er en fortælling, der inspirerer alle drømmere. Louises detaljeret stil, som er i konstant udvikling, aktiverer tilskuernes intuition og fremmer deres evne til at drømme uden for boksen – om livet, døden og alt derimellem på et mere åndeligt plan.

Udover at Louise inspirerer sine tilskuere med et evigt flow af kreativitet, så skaber hun også et trygt rum for filosofiske refleksioner, som både gør hendes værker vedkommende og til et levende bevis på, at kunst kan bryde ud af dens oprindelige dimension og smelte sammen med hver observerendes eget univers.

Louises kunst er ofte en reaktion og et modsvar på vores fælles virkelighed, som gør hendes værker meget relevante, aktuelle og vedkommende. Under Corona-nedlukningen producerede Louise sin subjektive fortælling igennem serien ”ART OF LOCKDOWN”, og da krigen brød ud i Ukraine, lod Louise sig også inspirere af den.


Louise Nordstrøm Hansen
Louise har altid været kreativ helt ud i fingerspidserne og har fundet fordybelse og indre ro i kunsten, men da Louise i 2017 mistede sin mor, rettede hun al kraft af sorg mod lærredet og lod sin intuitive rejse begynde. Hun oplevede hurtigt, hvordan hun låste op for kilden til produktivitet via sin handlingsorienterede bearbejdning af sorgen, og siden er Louise gået all-in på kunsten i
medgang og modgang. Hun lader sig i dag inspirere af alle livets aspekter. Forudsætningerne for Louises konstante udvikling er hendes mod og evne til at flytte grænser kombineret med hendes nysgerrighed omkring nye teknikker og farvekombinationer.

"BALANCE" Plakat A3 af original maleriet "BALANCE" 50 x 40 cm Kunstner Louise Nordstrøm Hansen

Går ikke på kompromis med sin kunstneriske identitet


Louise bor i Hvidovre og selvom hverdagen får sit greb i Louise, anvender hun de sene nattetimer i ro, mørke og uden forstyrrelser med fordybelse i maling og hvert velovervejet penselstrøg.

På trods af, at Louise har fået travlt, og at der er rift om hende fra diverse udstillingssteder, går hun ikke på kompromis med sin kunstneriske identitet, og hun formår at bevare jordforbindelsen, som 

På de sociale medier inviterer Louise dig med ind bag facaden, hvor man kan opleve hendes online univers, som hun selv har skabt med flair for det tekniske og et godt øje for fotografiets
betydning.


Louises malerier henvender sig til alle, der tør se op fra deres trivielle hverdag og reflektere over de store

spørgsmål på et højere, åndeligt plan. Louise mener, at kunst er en menneskeret, og sælger derfor sine malerier til overkommelige priser og producerer plakater, så alle kan være med.


Kig ind i Bording Kirkehus og oplev hvad Louises magiske univers kan gøre ved dig.


Skrevet af: Maria Kirk Christensen


Bording Kirkehus 41

Klochsvej 41

7441 Bording


Udstillingsperiode:

7. Juli - 1. Oktober 2023


Fernisering: Lørdag d. 22. Juli 2023 Kl. 13-15.

Kunstner: Louise Nordstrøm Hansen

Læs mere via Bording sogns website - klik her -